A Grace klinika új évada a koronavírus-járványról fog szólni

Az egészségügyi dolgozókat ünnepli majd a széria.

Készülőben van A Grace klinika 17. évada, mely egy igencsak aktuális témával fog foglalkozni: a show producere, Krista Vernoff ugyanis elárulta, hogy a történetben nagy szerepet kap majd a még mindig milliókat érintő koronavírus-járvány. A széria az egészségügyi dolgozók valós történeteit szeretné elmesélni, és ezzel ünnepelni őket.

A sorozat írói minden évad előtt összeülnek beszélgetni igazi orvosokkal, és általában rengeteg furcsa és vicces sztorit hallanak tőlük. A mostani beszélgetést azonban inkább terápiaként élték meg, ahogy a járvány elleni küzdelmeikről meséltek.

A sorozat 2005 óta fut.

Ezek az orvosok nekünk beszéltek először arról, hogyan élték meg a járványt, és milyen tapasztalataik voltak. Remegtek, falfehérek voltak, próbáltak nem sírni, és úgy beszéltek róla, mint egy valóságos háborúról. Egy olyan háborúról, amire nem voltak felkészülve 

– ecsetelte Vernoff.

A készítők úgy érzik, kötelességük elmesélni az ő történeteiket a világnak. Bár a forgatást még nem kezdték meg, az írók javában dolgoznak azon, hogy hozzák össze a kemény valóságot a show-tól megszokott humorral és romantikával.

A teljes interjút a producerrel itt tudjátok megnézni: