Berobbantja a házat David Guetta!

Forró újdonságokkal jelentkezett David Guetta és Morten – megérkezett a „New Rave” című kislemezük, rajta négy bomba trackkel!

Guetta és Morten nem először dolgoznak közösen. Olyan klubhimnuszokat köszönhetünk nekik, mint a csodálatos hangú Raye-val közös Make It To Heaven Rework, vagy a szintén chartokat ostromló, Aloe Blackkel közös Never Be Alone. A páros már több mint 110 milliós streamet generált a különböző platformokon nagysikerű kiadványaikkal, most pedig egyszerre négy friss felvétellel nyűgőzik le a nagyérdeműt.

Legújabb EP-jükön a modern elektronikus stílusjegyek dominálnak, miközben igyekeztek egyesíteni a mainstage és underground hangzásvilágot – a kísérlet pedig valljuk be, eszméletlenül jól sikerült!

Olyan zenét akartunk csinálni, ami szexi és van benne techno, egy kis edm-es energia, valamint a trance-ből ismert izgatottság. Olyan dalokat akartunk készíteni, amilyeneket még nem hallottak az emberek. Szinte egy évvel később már más producerek is csinálnak hasonló stílusú projekteket – a zenénk egyfajta mozgalommá nőtte ki magát, amit a dj-k csak „future rave”-nek hívnak.

– mesélte a Grammy-díjas Guetta.