Új barátnőjével, Ashley Bensonnal duettezik G-Eazy vadonatúj lemezén!

Egy új oldalát hallhatjuk a rappernek új projektjén.

G-Eazy, aki eddig keményen odaszólt minden dalában, folyamatosan a szexről, a féktelen bulizásról, csajozásról és a drogozásról rappelt, most stílusváltáson ment keresztül. Most visszavett a tempóból és már kevésbé agresszív hangnemben prezentálja gondolatait.

Az új korong, az Everything’s Strange Here eredetileg június 6-án érkezett volna, viszont a #BlackLivesMatter mozgalmak miatt ezt későbbre halasztották, így érkezett meg június 26-án éjfélkor. A lemez egyik érdekessége, hogy 10 dalból 9 szóló, egyen pedig kettő közreműködő előadó is található, ők pedig Kosikko, illetve

Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy egy teljesen új oldalát mutatja meg a közönségnek a rapper lemezével. Érzéseit és gondolatait próbálta dalokba önteni, ahol a rap helyett az ének a hangsúlyos, témái pedig azok, melyek minden embert érintettek valamilyen szinten a karantén során.

Eredetileg új Hip-Hop/Rap korongja érkezett volna, These Things Happen Too címmel, mely a These Things Happen c. kiadványának második része lesz majd, de Eazy úgy érezte, hogy más utat kell bejárnia, mielőtt szabadjára engedi legújabb beszólásait.