© ISSTUDIO

Nyári, feel good számot villantott Ellie Goulding és Lauv!

Kevesebb, mint 17 nap van hátra Ellie Goulding negyedik stúdióalbumáig, a Brightest Blue-ig.

Most a dalospacsirta két oldalas lemezének második részéről, az EG.0-ról mutatta be az utolsó ismeretlen dalt. Míg a lemez első része maga a Brightest Blue és a fő kiadványként szolgál, addig a második EG.0 rész Elena experimentális oldalát mutatja be, kizárólag kollaborációk szintjén. 

A tegnap megjelent Slow Grenade c. dal ennek az oldalnak az utolsó, eddig nem hallott dala. A Lauvval közös track teljesen eltér az eddig hallott, például az itthon forgatott Close to Me-től, a Hate Me-től, vagy a Worry About Me-től is. Egy visszafogott, akusztikus gitár által vezetett dalról beszélünk, melyben a két szupersztár egy lassú, folyamatos problémákat felölelő kapcsolatról beszél.

Lauv amúgy óriási rajongója a brit szépségnek, többször is elárulta, hogy csodálja Gouldingot és, hogy minden álma volt vele dolgozni.

Ellie pedig jövőre turnéra és fesztiválturnéra is indul, biztosan vendége lesz a 2021-es Strand Fesztiválnak, illetve a jövő év elején egy intimebb koncertsorozatot láthatunk, hiszen pár ezer férőhelyes helyszíneken népszerűsíti július 17-én érkező korongját. 

https://www.instagram.com/p/CByRqqoAxjP/?igshid=i54of8nffj8h