© Liza Voloshin

Katy Perry örül, hogy már nincs a slágerlisták élén

Szerinte a fanok jobban értékelik a mostani zenéjét.

Katy Perry a 2010-es évek egyik legsikeresebb előadója: már az első kislemeze, az I Kissed a Girl is a Billboard lista élén landont, Teenage Dream című lemezéről pedig nem kevesebb, mint 5 number one-t zsebelt be, ez rajta kívül csak Michael Jacksonnak sikerült. Prism korongjáról még két listavezető kislemezt szerzett, a Witness-ről pedig már egyet sem. 

Legutóbbi singje-jei magához képest kifejezetten rosszul teljesítettek a Billboardon. A Never Worn White, melynek a klipjében a terhességét is bejelentette, fel sem került a listára, a Daisies-zel pedig eddig csak a 40. helyig tudta feltornáznia magát. Hogy Katy mit szól ehhez? Elmondása szerint egyáltalán nem bánja!

Katy-nek már nem a slágerlisták a fontosak.

Mostanában nem vagyok a slágerlisták élén, és örülök neki! Nem az a legfontosabb, hogy hányadik helyen szerepelsz, vagy hány listavezető dalod van, hanem hogy a rajongók mennyire kötődnek a zenédhez, és milyen érzéseket vált ki belőlük. Hálás vagyok, hogy a legutóbbi lemezemmel megtörtént ez a kis váltás, és már nem a listáknak zenélek

– nyilatkozta Katy nemrég egy interjúban.

Az énekesnő legújabb albuma augusztus 14-én kerül a boltok polcaira, és azt is elárulta, hogy addig még fogunk hallani párat az új dalok közül, valószínűleg júliusban.