Folytatódik a Glee?

Ki ne emlékezne a McKinley High sokszínű kórusára, Rachel és Kurt versengésére, a világ legviccesebb edzőjére Sue Sylvesterre és az évadokon átívelő éneklésre, táncolásra?

A Glee hat évadot élt meg, míg végül 2015-ben az utolsó évad is véget ért. A világ egyik legnépszerűbb sorozatának rajongói azonban nem hagyták ennyiben, minden adandó alkalommal egy lehetséges folytatásról faggatták a rendezőt Ryan Murphyt aki úgy látszik végül beadta a derekát.

https://www.instagram.com/p/CAeq_ngJZmH/?igshid=1glpdkgwx61ns

Egyik legújabb Instagram posztjában és az az alatti kommentekben arról értekezik mennyire megihlette őt, hogy a karantén során nagyon sok ember nézte meg újra a sorozatot a Netflixen, ezért elkezdett dolgozni egy új rész megírásán, melyben a lehető legtöbb régi stábtag visszatérne, de új szereplők is megjelennének, mint Emma Roberts, Ben Platt vagy Beanie Feldstein.

Az új történet szerint Lea Michele (Rachel) és Ben Platt karaktere (aki az iskola szívtiprója lenne) a glee klub kegyeiért harcolnának, amikor azonban közös barátjuk (akit Beanie alakít) egyesíti erőit Sue Sylvesterrel és a kórus legragyogóbb csillagává válik. Így ezentúl ő lesz Rachel és a fiú legnagyobb ellensége akit ki kell túrniuk valahogyan az iskolai énekkarból.

Ryan posztja alatt több korábbi szereplő is jelezte már, hogy szívesen részt venne a munkálatokban, a rendező pedig egy esetleges film ötletét sem vetette el. A siker garantált lenne, hiszen a Glee rekordszámú, 207 dallal szerepelt a Billboard Hot 100 listáján az évek alatt, saját koncertturnéjuk is volt és a mai napig sokan várják a folytatást, amit valószínűleg a Netflixen láthatunk majd, hiszen Murphy szerződést kötött a streaming szolgáltatóval.

Ti mit szólnátok egy esetleges reboothoz? Az eredeti sorozatot néztétek? Mindenképpen fejtsétek ki a véleményéteket a kommentekben!