Mégsem milliárdos Kylie Jenner a Forbes szerint

Természetesen maga Kylie sem hagyta komment nélkül az esetet.

Tavaly tavasszal nevezte a Forbes magazin az akkor csupán 21 éves Kylie Jennert a legfiatalabb milliárdosnak, aki önerőből érte el ezt a státuszt. Azonban úgy néz ki, most fordult a kocka. A publikáció ugyanis egy újabb cikket jelentetett meg a sztárról, melyben kijelentették: számításaik szerint mégsem üti meg az egymilliárd dollárt Kylie vagyona. 

A Forbes szerint sokkal kevésbé jövedelmező Kylie cége, mint azt ő állítja.

A magazin részletesen kifejtette, hogyan jutott erre a következtetésre. Többek között felhozták érvnek, hogy Kylie két éve hamis pénzügyi papírokkal próbálta elhitetni velük, hogy sokkal jövedelmezőbb a kozmetikai cége, mint amilyen valójában, és az is kérdéses, hogy ő ténylegesen mennyit profitál belőle. Így jelenleg a Forbes kicsit kevesebb, mint 900 millió dollárra saccolja az influenszer vagyonát, ami még így is kiemelkedő összeg, elvégre átszámolva 280 milliárd forintról beszélünk, hiába nem 10 számjegyű.

Kylie a Twitter oldalán reagált a cikkre, melyet nemes egyszerűséggel alaptalan vádaskodásnak nevezett, majd hozzátette: soha nem hazudott arról, mekkora a vagyona. 

Nemrég a Kardashian-család egy másik tagjának, Kanye Westnek is meggyűlt a baja a Forbes-al, aki szerint ő szintén jóval gazdagabb, mint ahogy azt az üzleti magazin állítja.