© Liza Voloshin

KATY PERRY: Nem tudtam elképzelni, hogy tovább éljek .

Katy Perry dalait mindig a pozitív hangvétel jellemezte. Legutolsó korongja, a „Witness” azonban tele volt olyan dalokkal, melyek más lelkiállapotot sejtettek, még pedig nem is ok nélkül.

Az énekesnő az elmúlt két évben nem csak új albumán dolgozott, hanem lelki egészségén is, ami mint kiderült nem volt olyan fényes, mint gondolhattuk. A „Good Morning America” című reggeli műsornak elárulta, élete egy hajszálon függött és mély depresszióba esett, ami kezelésre szorult:

Az elmúlt két évben ezen az albumon dolgoztam és ennek a két évnek az elején nagyon nehéz dolgom volt. Klinikailag depressziós voltam és nem tudtam mi lesz majd az életemmel.

Most már úgy érzem túl vagyok a nehezén, ugyanakkor még mindig dolgozok saját magamon mentálisan, spirituálisan, illetve fizikailag és pszichológialag. Már látom a fényt az alagút végén és tudom, hogy élni fogok és fényt viszek az emberek életébe.

Az énekesnő egyébként nemrég jelentette meg legújabb kislemezét, a „Daisies”-t, melyet előadott a „Good Morning America”-ban is. Az előadást itt tudjátok visszanézni: