MUSICDAILY CHART: TOP 25 2020/21.hét- TOPLISTA

Az előző héten slágerlistánk vezető pozícióit Harry Styles és Dua Lipa uralta. Van ami ezen a héten sem változott de Dua fanjainak a jövő héten jobban kell igyekezniük.

1. Adore You- Harry Styles ↔️

Az egykori One Direction tagnak sikerült megtartania vezető pozícióját a charton, ami egy újabb bizonyíték arra mennyire támogatja őt a hazai közönség is.

2. Watermelon Sugar- Harry Styles ?

A második helyet is sikerült megszereznie a brit énekesnek, ezen számához pedig nemrég új videóklip is megjelent, ez is hozzájárulhatott a magas helyezéshez.

3. Stack It Up- Liam Payne ft. A Boogie Wit Da Hoodie 4⬆️

Egy hét alatt 4 helyet javított nálunk a kollaboráció, ezzel pedig mindhárom dobogós köszönetet mondhat a One Direction fanoknak.

4. Señorita- Shawn Mendes, Camila Cabello 1⬆️

Igaz csak egy helyezést, de a mai popkultúra egyik legnagyobb szerelmespárja Shawn és Camila is javítottak a 20.heti állásukon. Mindkét énekesnek aktív rajongótábora van, így nem meglepő, hogy a dal nálunk is ilyen jól szerepel.

5. Wildflower- 5 Seconds of Summer ?

A 5 Seconds of Summer is közönségkedvencnek számít nálunk, legújabb Calm című albumukat pedig akár meg is nyerheted. A részletekért kattints ide!

6. Don’t Start Now- Dua Lipa 4⬇️

Dua az előző héten a második, harmadik és negyedik helyezést is megszerezte most azonban kissé visszacsúszott Don’t Start Now című slágere is, így a jövő héten jobban kell igyekezniük a fanoknak!

7. Someone You Loved- Lewis Capaldi. 3⬇️

Bár a Someone You Loved három helyet esett vissza, a Capaldi fanok nem végeztek rossz munkát, hiszen egy másik dala is szerepelni fog a toplistánkon a múlt héttől eltérően.

8. Physical- Dua Lipa 5⬇️

Dua Lipa sem panaszkodhat, hiszen kettő dala is bejutott az első tíz helyezett közé, a Physical azonban a 8.helyre esett vissza.

9. Rain On Me- Lady Gaga, Ariana Grande ?

Az utóbbi idők legjobban várt pop kollaborációja rendkívül látványos videóval érkezett meg pénteken. A dal azóta is rekordokat döntöget, jelenleg is a Spotify nemzetközi toplistájának élén áll.

10. What A Man Gotta Do- Jonas Brothers 5⬆️

Ezen a héten a Jonas Brothers javított a legtöbbet, ők őt helyezéssel kerültek feljebb a listán.

A lista további helyezettjei:

11. Stuck with U- Ariana Grande, Justin Bieber 5⬇️
12. Boyfriend- Selena Gomez ?
13. Before You Go- Lewis Capaldi ?
14. Blinding Lights- The Weeknd 5⬇️
15. Break My Heart- Dua Lipa 11⬇️
16. Weird!- YUNGBLUD ?
17. My Oh My- Camila Cabello 3⬇️
18. bad guy- Billie Eilish 5⬇️
19. Boss Bitch- Doja Cat 8⬇️
20. Memories- Maroon 5 1⬆️
21. everything i wanted- Billie Eilish ?
22. Say So- Doja Cat ft. Nicki Minaj 10⬇️
23. Ritual- Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora 5⬇️
24. Mostantól- Rácz Gergő, Orsovai Reni 4⬇️
25. Olyan Ő- Bagossy Brothers Company 8⬇️

A sorrend alapján összeállított Spotify lejátszási listánkat itt találjátok és ne feledjétek pénteken újra várunk titeket a következő szavazásra!