Tove Lo óriási vérfürdőt rendez

Megérkezett a Sunshine Kitty (Paw Prints Edition)!

A svéd énekes és dalszerző Tove Lo tegnap újra kiadta legutóbbi stúdiólemezét, a Sunshine Kitty-t, mely így a 14 helyett egy 22 számos korongra bővült, melyre élő felvételek, feldolgozások és új, saját dalok is felkerültek.

Ilyen bónusz például a Billie Eilish tesója által jegyzett Bikini Porn, vagy a Passion and Pain Tastes the Same When I’m Weak, vagy az angol nyelvű feldolgozása az I’m Coming, melyet eredetileg a svéd Veronica Maggio előadásában találunk meg, na meg persze legfrissebb kislemeze, a sadder badder cooler, melyhez egy menő animációs videó is készült.

Egy évvel ez előtt kezdődött az egész Sunshine Kitty korszakom, és főként, hogy most mindenhol megállt az élet, különleges érzés ezekkel a dalokkal kapcsolatot teremteni. Amíg újra nem turnézhatok, remélem mindannyiótok óriási bulikat csap otthon, miközben a lemezt hallgatja.

– írta Tove

A kislemezt támogató videóban Tove Lo igazi mészárlásba kezd és az összes pasit, aki az útjába kerül lemészárol, vagy kibelez – természetesen Sunshine Kitty társaságában.