4 év után visszatért FOXES

A Sziget Fesztivált is megjárt énekesnő új anyaggal jelentkezett.

A funky-disco pop mestermű, a Love Not Loving You az angol énekesnő, Foxes első hivatalos megjelenése 2016 óta.

2015-ben járta meg szeretett Sziget Fesztiválunkat az akkor még óriási hypenak örvendő mini-popdíva, akkor még javában második lemezének promótálásban lehettünk részesei a Foxes-élménynek. Majd azután nyoma veszett. Hallhattuk még Kygo Oasis c. dalán, melyet Sia szerzett, de szólómegjelenésre nem volt lehetősége. Több, mint valószínű, hogy akkori kiadójával nem igazán jöttek ki úgy, ahogy kellett volna. Viszont, most mint független előadó ostromolja majd a slágerlistákat.

Lehetséges, hogy még nehezebb dolga lesz majd, mint független előadó a piacon, viszont a Grammy díjas énekesnőnek csak egy aprócska szikra kell és sikerülhet visszatérnie oda, ahonnan kezdte.

Új dalában, a Love Not Loving You-ban minden megvan, ami egy most népszerűvé tehető popdalban szükséges, hogy meglegyen: átadja azt a tipikus throwback érzést, amit a mostani ’80-as évekbeli disco dallamok inspirálnak. Ez az első kislemeze az énekesnő harmadik lemezének, melyről egyelőre nem sok minden tudunk – de ez alapján nagyon várós!