Kygo „Golden Hour” című új albumának friss kislemezén ismét együtt dolgozott a OneRepublic csapatával

A világhírű producer, dj szupersztár Kyrre Gørvell-Dahll, vagy ahogy mindenki ismeri Kygo, „Lose Somebody” címmel új dalt jelentetett meg, mely egyben a második közös munkája a OneRepublic csapatával. A dal Kygo hamarosan megjelenő vadonatúj albumán kap helyet, amely Golden Hour címmel május 29-től lesz világszerte elérhető, a Sony Music International/Ultra Records/RCA Records gondozásában.

A OneRpublic-kal közös „Lose Somebody, már az ötödik dal a svéd szupersztár új lemezéről, melyet olyan slágerek előztek meg, mint a  “Freedom” Zak Abellel,  az “I’ll Wait” Sasha Sloannel, a “Like It Is” Zara Larssonnal és Tyga-val valamint a Whitney Houstonnal közös “Higher Love”.

Ez utóbbi dal már túl van a 641 milliós nézettségen és hallgatottságon, és megjelenésekor a TOP 40 rádiós lista élén helyezkedett el. A „Higher Love” Steve Winwood 1986-os klasszikusának feldolgozása. Whitney Houston örökösei Kygo rendelkezésére bocsátották a Whitney féle verzió archív felvételét, mely korábban csak az „I’m Your Baby Tonight” című album Japánban megjelent verzióján volt hallható bónusztrackként 1990-ben. Kygo, amint meghallotta Whitney Houston feldolgozását, azonnal a stúdióba rohant, megtisztelve a lehetőségtől, hogy dalt írhat minden idők egyik legnagyobb sikerű énekesnőjével. A „Higher Love” szerzője Steve Winwood és Will Jennings, producere pedig Kyrre Gørvell-Dahll, Narada Michael-el közösen.

Golden Hour dallista:
 1. The Truth w/ Valerie Boussard
 2. Lose Somebody w/ OneRepublic
 3. Feels Like Forever w/ Jamie N Commons
 4. Freedom w/ Zak Abel
 5. Beautiful w/ Sandro Cavazza
 6. Kygo – To Die For w/ St. Lundi
 7. Broken Glass w/ Kim Petras
 8. How Would I Know w/ Oh Wonder
 9. Could You Love Me w/ Dreamlab
 10. Higher Love w/ Whitney Houston
 11. I’ll Wait w/ Sasha Sloan
 12. Don’t Give Up On Love w/ Sam Tinnesz
 13. Say You Will w/ Partick Droney & Petey
 14. Follow W/ Joe Janiak
 15. Like It Is w/ Zara Larsson & Tyga
 16. Someday w/ Zak Brown
 17. Hurting w/ Rhys Lewis
 18. Only Us w/ Haux