Érkezik a YOUNGER spinoffja, Hilary Duff főszereplésével

Az egyik kedvenc sorozatunk kistestvért kap!

A TV Land nagysikerű sorozat, a Younger már meg is kapta hetedik évadjára a berendelést, a pletykák szerint még egy kistestvér is születendőben van emellett.

Ha esetleg nem ismernéd az üdítő sorozatot, akkor ezeket mindenképp érdemes róla tudnod: a főszerepben egy 40-es, egyedülálló anyuka van, aki a könyvpublikálás világában érzi otthon magát, vagyis érezné, ha feleannyi idős lenne, mint amennyi. Ezért úgy dönt, hogy új életet kezd, csak épp 20 évesnek kiadva magát és megszerzi álmai állását. Ja, és azt említettem már, hogy a Szex és New York készítőjének keze is benne van! Rossz, már nem lehet.

A főszerepben a szerethető Sutton Foster, Nico Tortorella, Miriam Sohr na és persze Hilary Duff, aki Kelsey Peters-t személyesíti meg, aki Lisa (Sutton) legjobb barátnője, kollégája és néha főnöke is, na meg persze egy divatikon, egymaga az erős női karakterek húzóneve. Ez a Peters kap egy külön sorozatot magának, melyről egyelőre nem sok mindent tudunk.

Annyi biztos, hogy az eredeti készítők készítik majd, de hogy melyik csatorna kapja meg rá a jogokat, az nagy kérdés. Itthon (hivatalosan), sajnos nem érhető el a széria, a TV Land az anyasorozat jogait egyelőre nem adta el – nem csoda, hiszen a leghosszabb és legsikeresebb saját gyártású sorozatuk a main napig. A pletykák szerint a CBS tart igényt a spinoff-ra, itthon remélhetőleg hamarosan felkerül Netflixre is, vagy egy nagyobb csatorna megveszi, hiszen ez tényleg egy olyan sorozat, ami a legrosszabb napokon is felvidít.