Gay Times

Fenomenális popdalt villantott az LGBTQ ikon!

Pár hónappal ez előtt jelentkezett egy igazán ütős dallal az énekes, melyben megmutatta kemény disco-pop énjét – ezzel pedig magasra téve a mércét.

Greyson Chance új dala, a Honeysuckle jóval visszafogottabb, hangszerelésben és a vokálok szempontjából is. Néhány erősebb basszuson kívül kizárólag lágy dallamokat kapunk, a „csengettyűknek” köszönhetően pedig még inkább légies és könnyed hangzást ér el az énekes.

Úgy tűnik, az LGBTQ ikon nem pihen, hiszen várhatóan új lemeze is hamarosan érkezik, a most megjelent Honeysuckle és a Dancing Next to Me is előfutára a korongnak. Kíváncsian várjuk mit villant majd harmadik stúdióalbum címen a piszok szexi énekes. Sokan amúgy Troye Sivan-hoz hasonlítják a mai napig, illetve több petíció is indult már, hogy a két énekes közös munkába fogjon. Reméljük ez egyszer meg is fog valósulni!

Amúgy, ha nem rémlene a neve, nézzétek meg a 10 évvel ez előtti videót, ahol Lady Gaga Paparazzi c. dalát énekli Chance, ami amúgy anno viral is lett. Több, mint 67 millióan tekintették meg a mai napig a videót a fiatal srácról.