Upset Magazin

Poppy nem hagyja magát megszégyeníteni

Smink nélkül is büszke az arcára a különc énekesnő.

Poppy mindig is egyedi és szokatlan stílusáról volt híres, melynek a kezdeti kialakításában egykori kollaborátora és párja is szerepet játszott. Útjaik tavaly váltak el, mivel a rendező manipulálta, és érzelmileg zsarolta az énekesnőt. Úgy néz ki, exe nem viselte túl jól a szakítást, ugyanis a napokban smink nélküli képeket és kiadatlan dalokat szivárogtatott ki Poppy-tól, de természetesen a sztár ezt nem hagyta annyiban, és megszólalt az ügyben.

Az exem mindig azt mondta, hogy csúnya vagyok smink nélkül, és soha nem kéne úgy mutatkoznom

– kezdte közleményét.

Azért csináltam a sminkes videóimat, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, és másokat is arra bíztassak, hogy szeressék magukat.

Ezután az énekesnő a tárgyra tért.

Ez az ember smink nélküli képeket, ahol még szőke a hajam, és nagyon személyes demókat szivárogtat ki rólam, amik csak neki vannak meg. Azért csinálja, hogy kicsinek, bizonytalannak, és kiszolgáltatottnak érezzem magam. De nem fog működni a taktikája. Büszke vagyok a smink nélküli arcomra is, és örülök, hogy már nem érzek úgy, mint régen. Személyes okokból nem jelentek meg azok a demók, de most már nincs választásom, hiszen azt elvette tőlem. Remélem, ettől függetlenül tetszenek, és köszönöm minden rajongómnak a támogatást

– fejtette ki Poppy.
https://twitter.com/poppy/status/1258045810719113218?s=21

A különc énekesnő egyébként novemberben a szomszédba, Bécsbe is elhozza a turnéját. Aki szereti az extrém előadókat, annak mindenképp érdemes lesz ott elcsípnie!