PLETYKA: TITOKBAN MEGSZÜLT IGGY AZALEA

2019 decemberében tűnt el a közösségi médiából a rapper.

Azt pletykálják, hogy Iggy Azalea és Playboi Carti első, közös gyermeke a napokban megszületett. De ki tudta, hogy áldott állapotban van a rapper egyáltalán?

A párhoz közeli forrásokat nevez meg többek között a Capital FM és a Metro UK is. Az ausztrál rapper Iggy Azalea és az amerikai fenegyerek, Playboi Carti első gyermekük egy fiú és a napokban adott életet neki Azalea. Az biztos, hogy ezeket a gondolatokat már hónapokkal ez előtt elültették a fejünkben, amikor is a pletyka, hogy Iggy egyáltalán terhes lenne, felreppent. Ezeket az állításokat egyik fél sem kommentálta akkor sem. Decemberben pedig teljesen eltűnt a rappernő, csak néha adott magáról életjelet. Ekkor is, egy a sztárpárhoz közeli forrás állította, hogy Azalea

volt már. A pletykák szerint Atlantában adott életet közös gyermeküknek Azalea, ezt pedig egy helyi hírlap is megerősíteni látszik.

A párocska amúgy nagyon zárkózott, ha magánéletükről van szó. Szinte minden kérdést, mely kapcsolatukra irányul ignorálnak, szimplán nem veszik őket figyelembe, így a pletykákat sem tagadják vagy erősítik meg.

Azalea és Carti még nem kommentálta az esetet. Lehetséges, hogy hamarosan egy órási bejelentésre készülnek?