TOM HOLLAND jótékonyságból Marvel-kvízt fog tartani

Láttad mind a 23 filmet?

A Pókember 23 éves sztárja, Tom Holland a múlt héren Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy szülei jótékonysági szervezetének, a The Brothers Trust-nek szeretne pénzt gyűjteni. E célból lesz házigazdája maga Peter Parker egy Marvel-kvíznek saját Instagramján.

Április 29-én, szerdán este 9-kor tesztelhetjük le tudásunkat az MCU-val kapcsolatban a fiatal színész Instagram live-jában. Szóval ha úgy érzitek, hogy nemcsak a családotokat, hanem Tom közel 35 millió követőjét is meg tudnátok verni, akkor itt az idő, hogy ezt bebizonyítsátok.

Azért szerveztük meg ezt a kvízt, hogy az embereket összehozzuk, nevessünk egyet és jól érezzük magunkat

A The Brothers Trust számunkra egy olyan adománygyűjtő eszköz, melyet arra használunk, hogy a nagyközönségtől befolyt összegből azokat a szervezeteket támogathassuk, melyeknek szerintünk szükségük van a fényre. Egy kicsit viszont kényelmetlennek éreznénk, ha az emberektől ebben a nehéz időszakban pénzt kérnénk, szóval ehelyett mi magunk adományoztunk.

A Sony nemrég bejelentette, hogy a két következő Pókember-film megjelenését elhalasztják, így a „Pókember: Irány a Pókverzum!” 2022. április 8-a helyett október 7-én várható, a Pókember-trilógia utolsó része pedig 2021. november 5. helyett július 16-án érkezik majd a mozikba.