Warner Music

Íme JoJo kedvence új lemezéről

Az utolsó pillanatban változtak meg a tervek.

Mivel jövőhéten érkezik JoJo legújabb, negyedik lemeze, így egy utolsó dalt még megosztanak az amúgy 11 számos korongról, megjelenés előtt. Nos, nem ezt a dalt tervezték eredetileg, de az utolsó simításokkal nem készültek el megjelenésre.

JoJo negyedik lemeze, a good to know jövőhéten, május első napján érkezik, míg maga az énekesnő legközelebb hozzánk Bécsbe jön majd ugyanarra a névre keresztelt turnéjával, a Grelle Forelle nevezetű klubba. További infók itt találhatóak.

Új dala a Lonely Hearts címet viseli és hozza a megszokott és lassan elvárt stílust és minőséget is. Az énekesnő nagy könnyedséggel annyit írt, hogy kedvencét osztja meg rajongóival:

Az egyik kedvencemet osztom meg most veletek… LONELY HEARTS.

JoJo elmesélte, hogy igazából az egész album tematikája saját maga megszeretése és elfogadása, meséli.

Folytatom az utam a saját magam teljes elfogadása felé, hiába kérdőjelezem meg magam számtalanszor, mindig magamat kell választanom a nap végén.

A lemez, melyhez saját életéből nyert inspirációt május elsején érkezik majd. A korong első kislemezes dala a Man volt, mely órási sikernek örvendett a kritikusok körében és olyan nemzetközi elismeréseket kapott, mint az „év dala” vagy „az egyik legkiemelkedőbb dal az évben”, olyan sajtóorgánumoktól, mint a The Fader, az MTV, a Paper vagy a Nylon.

Hallgasd meg MUSICDAILY New Music Friday lejátszási listáját, melyben a legfrissebb újdonságokat találjátok hétről hétre.