CHER LLOYD: még mindig felb*sz az X-Faktor

Cher őszintén mesélt X-Faktoros éveiről.

Nos, hiába tűnt fenékig tejfelnek a brit énekesnő tinédzserkora, mégsem volt az. Lloyd viszont mára újra látja a pozitív oldalát a dolgoknak.

fotó: Euphoria Magazin

A The Guardian-nak mesélt Cher Lloyd arról, mekkora lelki terror volt számára részt venni a brit X-Faktorban. Elmondta, hogy furcsa volt egyik napról a másikra celebnek lenni.

Egyik napról a másikra csöppentem bele a celebvilágba… 16 évesen.

Nyomasztó tud lenni egy fiatal lánynak segítség nélkül ez az egész világ. Olyannyira, hogy Lloyd a mai napig terápiára jár. Cher-t olyannyira megtörték az idegenektől kapott negatív kritikák, hogy dühkezelési terápiára jártatták.

fotó: Euphoria Magazin

Odamennél az utcán egy 16 éves lányhoz és hozzávágnád, hogy g*ci ronda? Mert hozzám így jöttek oda az emberek.

– kérdezte Cher a riportert

A One Direction-nel egy évben törtetett előre az énekesnő, egészen a 4. helyig az X-Faktorban, ahol kialakítottak róla egy képet a közönségnek. Semmi beleszólása sem volt abba, hogy vágják az anyagokat. Sőt, segítséget is alig kapott a produkciótól, ezért a mai napig sem tekint vissza jó szívvel a műsorra.

Még mindig felb*asz, ha arra a szar műsorra gondolok

elmondása szerint Ő elengedte a múltat

A helyzet kettősségét az is fokozta, hogy a miközben a brit slágerlisták elején csücsül Swagger Jagger c. dala, addig hazájában a nagytöbbség ki nem állhatta. Azt is elmondta, hogy ezt a dalt többet nem fogja előadni.

Nekem a dal [Swagger Jagger] egy nagyon szomorú szám

Ha ez nem lenne elég, a tökéletes ellentmondás az életében: Angliában divat lett utálni, Amerikában viszont a legnépszerűbb feltörekvő előadó volt. Ezért is költözött ki, jelenleg is Amerikában él férjével és majdnem 3 éves gyermekével.

Új dala, a Lost pedig már elérhető, mely harmadik lemezének második dala. A korongról eddig semmit sem tudni sajnos. Lehetséges, hogy nem véletlenül címe második, 2014-es lemezének az, hogy Sorry, I’m Late?

A dalhoz készült hivatalos kisfilm különlegessége, hogy vágás nélkül, egy felvétel során készült el.