Öngyilkos akart lenni YUNGBLUD

Az idei évben először mutat be új dalt a különc énekes/rapper.

Az NME magazinnak mesélt új kislemezéről az énekes, mely majd egy EP-ben fog kiteljesedni.

YUNGBLUD tavaly adott ki utoljára dalt és EP-t is, melyről például biztosan mindenki ismeri a parents c. dalt. Most úgy tűnik nem ennyire agresszív és odamondó dallal fog jelentkezni az énekes. Mesélt az inspirációiról is, valamint életéről is.

Elmondta, hogy a legnagyobb befolyással most a Depeche Mode és az LCD Soundsystem volt rá, valamint azt is, hogy ez élete legpoposabb dala, mely a saját felnőtté válásáról szól.

Ráfeküdtem erre az LCD Soundsystem és Depeche Mode hangzásra, de bele szerettem volna csempészni egy kis naivitást, hamár a beteljesülésről beszélünk.

– mondta YUNGBLUD

A dal megszületését még nagyban befolyásolta, az a váratlan siker és hírnév, ami a tavalyi évben érte: egyik napról a másikra megimádta a világ, megvolt az első teltházas koncertje a londoni O2 Academy Brixton-ban. A nyomás nagyon nagy volt, melybe majdnem beleroppant az énekes.

Majdnem elveszítettem édesanyámat egy autóbalesetben, szakítottunk a párommal, egyik napról a másikra lettem híres és ez sok volt. Depressziós voltam és újra az öngyilkosságon gondolkodtam. Olyan volt, mintha folyamatosan csúsztam volna le, teljesen olyan érzés volt, mintha elnyelne valami. De szerencsére sikerült leküzdenem.

Harrison elmondta, hogy a fentebb is említett Brixton show után érezte, hogy valami visszatért belé, a második lemezén jelenleg is dolgozó előadó nem lesz ennyire agresszív és nyers következő korongján.

Ez egy teljesen új korszak számomra, egy optimistább korszak. Nem vagyok már mérges. Az egész dal a kibaszott életünkről szól. Végig sírtam, miközben írtam a dalszöveget.