POPTÖRTÉNELEM: MEGRENDEZIK AZ ELSŐ VIRTUÁLIS FESZTIVÁLT

A Warner Music Group a WHO-val karöltve jelentette be az izgalmas virtuális koncertsorozatot, a PlayON-t, ahol három napig a világ legkedveltebb előadói szuperkoncertjeit nézheti a közönség digitálisan.

Ezekben a percekben jelentette be a világ egyik legnagyobb kiadója, hogy megrendezik első egész hétvégés fesztiváljukat, mind ezt a virtuális térben. Ennyire újító dolgot a poptörténelem nem élt még meg.

Igazából, ha belegondolunk, egyik poptörténelmi pillanatot követi a másik: pár napja még Lady Gaga 8 órás, sztárokkal teli fellépéssorozatát nézhettük végig, ahol brutális mennyiségű pénzt gyűjtöttek össze, most pedig megéljük életünk első virtuális fesztiválját is. Ha volt is rá példa, biztosan nem ekkora méretű és nem ekkora szervezést igénylő. A PlayOn Fest-re kereszelt esemény ezen a pénteken, 24-én kezdődik és 26-án vasárnap fejeződik be.

Egy kicsit a lineup-ról: természetesen a saját előadóikat tervezik népszerűsíteni és Ők próbálnak pénzt gyűjteni a WHO-val összefogva, így olyan fellépőkre számíthatunk, mint Panic! at the Disco, Ava Max, Paramore, Charli XCX, Bebe Rexha, Rita Ora, Cardi B, Saweetie, Wiz Khalifa, Ed Sheeran, Twenty One Pilots, Macklemore, Clean Bandit, Anne-Marie, Anitta, Bazzi, Charlie Puth, David Guetta és még sokan mások! Az eseményt a YouTube-on is követhetitek majd, amint lehetőségünk lesz rá, az online stream elérhetőségeket is megosztjuk veletek!

A hivatalos bejelentést és a teljes névsort alább láthatjátok:

https://www.instagram.com/p/B_PyEbplOoe/

A fellépés során újraélhetjük majd kedvenceink legnagyobb pillanatait többek között a Coachella-ról, a Lollapalozza-ról, a londoni The O2-ből és megannyi koncerthelyszínről. 72 órán keresztül megállás nélkül zajlani fog majd az esemény!

Elő a fesztiválszettekkel, a tavaly begyűjtött re-poharakkal és a jó hangulattal, magyar idő szerint ma 18:00-kor startol a buli, és egészen vasárnapig folyamatosan csápolhatunk az első sorban, (ami ezúttal a nappali lesz, de a fantáziánk szab csak határt).

Értelemszerűen így 6.50-től Anne-Marie, 7.50-től Charlie Puth, 8.45-től Ava Max, 8.50-től Rita Ora lép színpadra.