Las Vegas-ba vonul KATY PERRY?

Britney Spears és Lady Gaga nyomdokaiba léphet az énekesnő.

Nem kérdés, hogy az utóbbi években Las Vegas az amerikai zeneipar egyik központjává vált. Míg 10 évvel ezelőttig főleg az idősebb korosztályt vonzó előadók, például Cher vagy Elton John tartották rezidenciáikat a bűn városában, addig az elmúlt időben karrierjük csúcspontján lévő sztárok vonultak Vegas-ba. Britney Spears, Lady Gaga, Bruno Mars, vagy éppen Cardi B csak pár azon énekesek közül, akik a kaszinók városát választották koncertjeik székhelyének. Most úgy néz ki, Katy Perry lesz a következő nagyágyú, aki letelepedik Vegas-ban. 

Az énekesnő ugyanis nemrég a Facebook-on válaszolt rajongók kérdéseire, az egyik pedig az volt, hogy tervez-e Las Vegas-i rezidenciát magának. Bár nem igennel vagy nemmel válaszolt, de felolvasta a kérdező nevét, majd kacsintott egyet, ezzel megerősítve a pletykákat. Korábban a Vegas Vital Twitter oldala hozta le a hírt, miszerint Katy tárgyal a jövőre nyíló Resorts World hotellel, és az adna otthont a koncertsorozatnak, a Las Vegas Review Journal információi szerint pedig az énekesnő tavaly személyesen is ellátogatott a Caesars Palace-ben található The Colosseum-ba, ahol 9 éve Cher is koncertezett. A hírek szerint Katy körülbelül egy órát töltött ott, ami alatt a vezetőség körbevezette a helyszínen. 

Katy utoljára 2 éve turnézott a Witness albumával.

Britney Spears többször kiemelte 5 éves rezidenciája alatt, hogy anyaként tökéletes Vegas, hiszen úgy tud koncertezni, hogy közben nem kell körbeutaznia a világot, így sokkal több ideje marad a gyerekeivel foglalkozni. Nem csoda hát, hogy az első gyermekével várandós Katy is fontolóra vette az ötletet, azonban az ilyen szerződések általában exkluzivitást igényelnek, vagyis ha igaz a hír, valószínűleg az európai rajongók nem látnák egy darabig az énekesnőt a kontinensen.