POHODA 2020: JÖVŐRE TALÁLKOZUNK

Eredetileg júliusban került volna megrendezésre a 2020-as Pohoda Fesztivál…

Sajnos a koncertekkel egyetemben a fesztiválok is folyamatosan kerülnek lemondásra, így Szlovákia legnagyobb fesztiválja, a Pohoda Fesztivál is kénytelen volt lehúzni a rolót és 2021-re áttelepülni.

A 24. Pohoda Fesztivál így most nem 2020-ban, hanem 2021-ben kerül majd megrendezésre 2021. július 8-10. között. Az is biztos, hogy az idei fesztivál időpontjában élő koncertközvetítésekkel kedveskednek majd a szervezők, ezekről egyelőre nem kaptunk pontosabb információkat.

Minden megvásárolt jegy érvényes marad a jövőévi dátumra, ezzel pedig sokat tudtok ti is segíteni a szervezők munkáján, ha nem álltok el a jegyektől, hanem jövőre felhasználjátok őket. Azt is elárulták, hogy akik pénzvisszatérítést szeretnének kezdeményezni, az egész összeget visszakapják.

velük biztosan találkozunk majd jövőre is

Pohoda 20 → Pohoda 21:The Libertines, Metronomy, Wolf Alice, Archive, black midi, Shame, Kokoroko, Marina Satti & Fonés, Black Country, New Road, Bazzookas, Wooze, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, PENGSHUi, Asmâa Hamzaoui & Bnat Timbouktou, Space Lady, Malox, Crack Cloud, Murman Tsuladze, Shht, PoiL and Trupa Trupa.

A fesztivál igazgatója pedig pár szóban kommenteli a helyzetet, nagyon optimistán – reméljük igaza lesz.

Hiába nem fogunk idén találkozni, mi optimisták maradunk ebben a helyzetben is. Biztos, hogy közösen újult erővel fogunk tudni visszatérni és a zenei és kulturális környezet jó hatással lesz ránk jövőre. Még a spanyol nátha után is robbanásszerű kinyilatkoztatókedv volt fellelhető, táncházakat hoztak létre és az emberek szimplán az összejöveteleknek is örültek. Úgy hisszük, hasonlót fogunk mi is átélni. Alig várjuk, hogy a klubok és bárok újra kinyissanak és koncertekre, fesztiválokra járhassunk. Természetesen mi ezalatt is azon fogunk dolgozni, hogy a jövő évi etap mindenképp felejthetetlen legyen számotokra!

– teszi hozzá Michal Kaščák, a fesztivál igazgató

Mi már most izgatottan várjuk, mivel fognak meglepni minket a szervezők. Az biztos, hogy az egyik legerősebb évet készítik össze nekünk a fesztivál történelmében.