MINDEN, AMIT TUDNI LEHET CHARLI XCX ÚJ ALBUMÁRÓL

Jövő hónapban érkezik a brit énekesnő negyedik lemeze. 

Charli XCX egyik újévi fogadalma volt, hogy idén két lemezt is ki fog adni, az ígéretéhez híven pedig az elsőt kicsit több, mint egy hónap múlva már hallgathatjuk is. Az album a How I’m Feeling Now címet kapta, és május 15-én érkezik. Az első dal, amit kiad róla a Forever lesz, mely a tervek szerint már a napokban megjelenik. 

A dalt Charli elmondása szerint a kapcsolata inspirálta, mint ahogy a korong nagy részét is. Jelenleg Los Angeles-i házában tartózkodik a párjával együtt, aki amúgy New York-ban él, viszont a járványhelyzetre való tekintettel Charlihoz költözött ezidőre, az énekesnő pedig Instagramon elárulta, hogy sokkal szorosabb a kapcsolatuk, mióta együtt élnek. 

A lemezen AG Cook mellett olyan producerek dolgoznak, mint BJ Burton és Dylan Brandy, de a folyamat nagyon nyitott, így szinte bárki küldhet ötleteket az énekesnőnek. Charli közösségi oldalain lépésről lépésre követhetjük a korong munkálatait, így a színfalak mögé is betekintést nyerhetünk.

Az énekesnő még egy visszaszámlálót is létrehozott a howimfeelingnow.co.uk oldalon, ahol másodpercre pontosan megtekinthetjük, mennyi idő van még az új album megjelenéséig. Egy biztos: izgalmas hónap elé néznek a Charli XCX rajongók.