ONLINE FESZTIVÁLT SZERVEZETT LADY GAGA, BILLIE EILISH IS FELLÉP

A hónap legnagyobb eseményének ígérkezik a koncert.

Habár az albuma megjelenését határozatlan időre eltolta, nem hagyja a rajongóit unatkozni Lady Gaga. Legújabb húzásaként nem mással állt össze, mint az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) és a Global Citizen fesztivállal, hogy egy két órás, sztárfellépőkkel teli fesztivált varázsoljon az otthonainkba. A hírt maga az énekesnő jelentette be a WHO tegnapi sajtótájékoztatóján. 

Igazi sztárparádét rakott össze Gaga.

A One World: Together At Home névre keresztelt esemény április 18-án kerül adásba, a fellépők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint Billie Eilish, Lizzo, Maluma, és maga Lady Gaga. A koncertet egyszerre fogja sugározni a három legnagyobb amerikai tévécsatorna, emellett pedig több online felületen is nézhető lesz élőben, így köztük a Youtube-on is. 

Gaga mellett Billie Eilish is fellép a rendezvényen.

Az énekesnő a rendezvény megszervezése mellett adományokat is gyűjtött, méghozzá a világ legnagyobb cégeitől. 7 nap alatt eddig összesen 68 vállalattól gyűlt össze 35 millió dollár, azaz csaknem 12 milliárd forint, melyet teljes egészében a koronavírus elleni küzdelemre fognak fordítani. Bár az adománygyűjtés folytatódik, Gaga elmondása szerint a műsorban ez nem kap szerepet, hiszen azt kizárólag azért rakták össze, hogy élvezzék az emberek, elsősorban az egészségügyi dolgozók.

Az biztos, hogy nem érdemes majd kihagyni az online koncertet, hiszen már most a hónap legizgalmasabb eseményének bizonyul. 

STREAM