Dua Lipa-t újra koppintással vádolják!

Megvan a Las Ketchup és az ikonikus Asereje? Persze, hogy meg.

Tegnap számoltunk be a hírről, miszerint Dua Lipa új albumán egy dal kísértetiesen hasonlít egyik jó barátjának régebbi dalára.

Nos, a kommentek alapján az internet két részletre szakadt: az egyikük váltig állítja, hogy Dua Lipa koppintott új albumán, akár beszéljünk itt Selena Gomez Round and Round c. daláról vagy a most felröppent pletykáról, miszerint Dua elég durván koppintotta a Las Ketchup Asereje című dalát. Nos, mivel nem a mi dolgunk állást foglalni az ilyen helyzetekben, így egy szavazást dobunk be a cikk végén, ahol kifejthetitek véleményeteket.

Míg az internetezők szerint a Break My Heart hasonlított kísértetiesen Selena majdnem 10 éves dalára, most a 2002-es Asereje (The Ketchup Song)-al talált egyezéseket, hasonlóságot a hallgatóság, mégpedig Lipa Levitating c. dalával, mely szintén a 3 napja megjelent Future Nostalgia c. albumán kapott helyet.

Szavazz!

Szerinted van hasonlóság Dua Lipa dalai és Selena Gomez, valamint a Las Ketchup dalai között? A szavazás egyszerű, olyan, mint a közismert Tinder. A kezdéshez kattints a „begin” szócskára. Ha egyetértesz, húzd jobbra a képet, ha nem, húzd balra!

[wp_quiz_pro id=”35171″]