A #MARADJOTTHON kampányhoz csatlakozik a MUSICDAILY!

Bizonyára Ti is értesültetek arról a hírről, hogy országunkat is elérte a koronavírus-járvány, és ennek megállítása érdekében azt javasolják a szakemberek, hogy aki teheti maradjon otthon, sőt kijárási korlátozást is bevezettek.

Szerkesztőségünkben ez egyébként sem volt kérdés, hiszen nekünk nincs irodánk, alapból mindenki otthonról dolgozik, viszont most szeretnénk felhívni az olvasóink figyelmét is az otthonmaradásra.

Ahhoz, hogy egy kicsit megkönnyítsük az otthonmaradásotokat egy Spotify lejátszási lista készítésébe kezdtük, veletek közösen. A játék lényege, hogy minden nap kirakunk egy előadóról szóló szavazást. Itt csak annyi dolgotok, hogy a kedvenc zenéitekre nyomtok egy upvote-ot, amelyik sláger pedig nem tetszik, azt leszavazzátok.

Ezeket a szavazásokat eléritek az oldal tetején megjelenő #maradjotthon feliratra kattintva. A lejátszási listát pedig Spotifyon megtaláljátok:

Ezen kívül ugyanezen az oldalon megtalálhatjátok az összes olyan cikket, amely a koronavírushoz és az otthonmaradáshoz kapcsolódik.

Továbbá szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a járvánnyal kapcsolatban, kizárólag hiteles forrásokból tájékozódjon, és ne dőljön be a közösségi médiában terjengő álhíreknek. Mi is próbálunk elsőkézből információt nyújtani mindenről, melyet a koronavírus befolyásol – legyen szó itt turnékról vagy albumokról is.

Hivatalos források: