NEM HISSZÜK EL: KISZIVÁRGOTT DUA LIPA VISSZATÉRŐ LEMEZE

2 héttel a megjelenés előtt került ki a lemez a világhálóra.

Hihetetlen dolog történt Dua Lipa visszatérő albumával, a Future Nostalgia-val ugyanis 2 héttel a megjelenés előtt kiszivárgott.

Ez a jelenség, maga a szivárgás talán 2010 és 2014 között volt nagyon népszerű és szinte nem volt olyan lemez, kislemez ami ne került volna fel az internetre megjelenés előtt. Nos, úgy tűnik a nagy otthonlétnek köszönhetően az emberek unatkoznak, így nincs jobb dolguk, mint jóval a megjelenés előtt megszerezni albumokat. Amúgy pénteken érkezik hivatalosan a Break My Heart, mely hónapok óta kint van az interneten, Dua Normani kollaborációjával egyetemben.

https://www.instagram.com/p/B99pv5yFVV5/?utm_source=ig_web_copy_link

Mint tudjátok a szivárgás, szivárogtatás nem tesz jót sem az előadónak sem kiadójának, illetve a saját munkája és tulajdona is. Így hát közvetlen linket nem áll módunkban megosztani és terjeszteni, kizárólag a szivárgásról magáról számolunk be, mint hír.

A kérdés már csak az, hogy így is sikerül-e Dua Lipa-nak megszereznie élete első #1 pozícióját az amerikai Billboard listán, vagy a The Weeknd elveszi majd előle.