LADY GAGÁT ÉNEKELT TÓTH GABI

Instagrammon adott koncertet a magyar énekesnő.

Tegnap posztolt Tóth Gabi Instagram oldalára egy videót, miszerint a napokban élőben fog jelentkezni, és énekelni fog a követőinek, hogy ezzel is egy kicsit jobb kedvre derítsen minket a mindennapokban. Meg is történt az első élőzés, amely sok megható és vicces pillanatot is tartogatott számunkra.

Gabi Insta-koncertekkel igyekszik feldobni követői mindennapjait.

Többek között a Magyarország, a Tavaszi szél, és a Szerelem, miért múlsz dalokat is hallhattuk az énekesnőtől, sőt, még Lady Gaga Shallow című slágerét is elénekelte a követői kérésére. Sajnos Gabinak gondjai akadtak az internet kapcsolatával, így az Insta-koncert első felét nem sikerült lementenie, viszont a hátralévő részt vissza tudjátok nézni az énekesnő oldalán nagyjából este 6 óráig.

A live-hoz egyébként vendégek is csatlakoztak, név szerint Gabi stylist-ja, és a testvére, Tóth Vera is. Gabi még Wolf Katit is szerette volna bekapcsolni az élőzésbe, hogy együtt énekeljenek, de ő sajnos nem volt online. 

https://www.instagram.com/tv/B919cZzJ2iR/?igshid=2vz8t0phc8qs

Az énekesnő egy videót is feltöltött az oldalára, melyen a Magyarország című dalt énekli, és elmondása szerint a napokban fog még élőben jelentkezni, sőt, dalt is lehet tőle kérni, úgyhogy érdemes lesz figyelni Gabi Instagram oldalát.