KELIS FELROBBANTOTTA AZ AKVÁRIUMOT

Az énekesnő azt is elárulta, hogy imádja Budapestet és a magyar konyhát.

Szűk fél órás késéssel lépett az Akvárium Klub színpadára Kelis kedd este, és egyből belecsapott a buliba a Young Fresh N’ New című dalával. Az énekesnő legnagyobb slágerei mellett felcsendültek első korongjának kevésbé ismert dalai is, mint például az In The Morning, melyet Kelis most először adott elő élőben, és azt is megtudhattuk, hogy ez volt az első dal amit egyedül írt 17 éves korában. Kelis egyébként nagyon sok dalának olvasta a szövegét, ugyanis elmondása szerint nagyon rég adta elő már őket, és nem emlékszik rájuk. 

Kelis egy csoki alakú jegyzetfüzetből olvasta dalszövegeit.

A 40 éves énekesnő első lemeze, a Kaleidoscope tavaly ünnepelte 20. évfordulóját, így az album szinte összes slágerét hallhattuk élőben. A Good Stuff és az I Want Your Love alatt Kelis teljesen elvarázsolta a budapesti közönséget egyedi hangszínével és a lágy r&b ritmusokkal, a Get Along With You pedig hihetetlen meghatóra sikeredett, tele érzelmekkel.

Nem csak a Kaleidoscope-ról hallhattunk dalokat, volt például a Millionaire az ikonikus Tasty albumról, a Lil Star-t pedig egy színpad előtti hangfalon ülve énekelte, és pár szerencsés fan kezét meg is fogta az első sorban. A Rumble című szám is szerepelt a setlisten, mely a 2014-es Food albumán található, és az egyébként profi séf Kelis azt is elárulta, hogy imádja Budapestet, különösen pedig a magyar konyhát.

A koncert második felére tartogatta az énekesnő a elnagyobb és legpörgősebb számait, így a buli akkorra indult be igazán. Már a Trick Me alatt is teljes torokból énekelt a közönség, a Caught Out There refrénjét pedig egy emberként kiabálták, így Kelis meg is énekeltette a budapesti rajongókat. A mára már védjegyének számító Milkshake közben aztán az egész Akvárium felrobbant, ahogy az várható is volt, és a Calvin Harris-szel közös Bounce is igencsak megmozgatta az embereket.

Kelis szemmel láthatóan nagyon élvezte a magyar koncertet, mely turnéja első állomása volt.

A nagyjából másfél órás koncert a Flesh Tone című korong két számával zárult, így a 4th of July-t az Acapellakövette, melynek a végére elhalkult a banda, és Kelis a közönséggel ötletes módon acapellában fejezte be a dalt, majd ismét elmondta, hogy mennyire szereti Budapestet mielőtt lement volna a színpadról.

Az énekesnő egy piros és fekete melegítő szettben lépett színpadra.

A teltházas hazai koncert a Kaleidoscope 20th Anniversary turné első állomása volt, melynek során Kelis még több európai városba is ellátogat, legközelebb Berlinbe, de többek közt fellép Amszterdamban, Brüsszelben és Milánoban is. 

Nemrég egy interjúban jelentette be az énekesnő, hogy idén új zenével is fog jelentkezni, így reméljük, hamarosan újra láthatjuk hazánkban.