TÖRTÉNELMET ÍRT A POPKIRÁLYNŐ!

A pop királynője, Madonna bezsebelte 50. #1-ját a Billboard Dance Chart-on, ezzel ő az első előadó, aki elérte ezt a mérföldkövet bármely Billboard listán. Az ‘I Don’t Search I Find’ lett az 50. listavezető dala, mely a tavaly megjelent Madame X című albumán található, és többek közt olyan DJ-k remixelték, mint Honey Dijon, Endor vagy DJLW. 

A tánc volt az első szerelmem, ezért bármikor az egyik dalom sikeres lesz a klubbokban, az erre emlékeztet. Nem veszem a rajongóim támogatását magától értetődőnek, így mindig, mikor egy számom a slágerlista élére csúszik olyan érzés, mint az első alkalom

– nyilatkozta a Billboard-nak az énekesnő.

Nemrég a Grammy-n ugyancsak történelni pillanat részese lehetett a 61 éves díva, ugyanis ‘I Rise’ című dalának a Tracy Young által készített Pride Intro Radio Remix-e nyerte a legjobb remixért járó szobrocskát, és ezzel Tracy Young lett az első női DJ, aki Grammy-t kapott ebben a kategóriában. És hogy Madonna hogy reagált a hírre? Young elmondása szerint egy SMS-t küldött neki, melyben az állt, hogy ‘gratulálok!’ és rengeteg emoji. 

Madonnának egyébként meggyűlik a baja az egészségével mostanában. Számtalan koncertet volt kénytelen lemondani a jelenleg futó Madame X turnéja során, többek közt térdsérülése miatt. Volt, amelyiket 45 perccel a kezdés előtt törölték, de a megtartásra kerülő show-k közül is van, amit lerövidítve ad elő.  

https://www.instagram.com/p/B7TKttahID3/?igshid=ih5rjj9o2vqs

Gratulálunk Madonnának, és reméljük, hogy mihamarabb felépül a sérüléseiből. Addig is összeraktunk egy playlistet a popkirálynő mind az 50 listavezető dalából, köztük olyan slágerekkel, mint a Like a Prayer, a Music, a Hung Up, vagy a Bitch I’m Madonna, melyet lentebb meg is tudtok hallgatni.