koncertajánló: Lauv – Bécs

Szomszédunkba érkezik a modern popzene új férfi képviselője, Lauv, polgári nevén Ari Leff.

A modern popzenében szerencsére egyre több és több férfi előadó, akiknek sikerül kitörniük és megmutatják, hogy nem csak lányok tudnak popposabb hangzást villantani. A lett felmenőkkel rendelkező énekes pedig tökéletes megtalálja az egyensúlyt az alternatívabb és poposabb hangok vegyítésében.

Lauv debütáló albumának egyik trackjével, az I Like Me Better-el vált ismertté a nagyérdemű előtt, most pedig második albumának világkörüli turnéjának egyik állomása lesz a szomszédos főváros, Bécs. Az énekes a Gasometer-ben fog fellépni az osztrák és hazai közönség előtt, ahol előtte olyan nevek léptek már színpadra, mint mondjuk Kylie Minouge vagy a Little Mix. A május 20-án, egyébként Dua Lipa bécsi, Wiener Stadthalle-s koncertjét követő nap, érkezik majd az osztrák fővárosba a sármos énekes.

A koncertre még kaphatóak jegyek például az oeticket oldalán, ahol a limitált álló jegyeken felül limitált ülőhelyeket is biztosítanak az érdeklődőknek.

Ha nem lenne elég Ari saját zenéje, tudnunk kell, hogy tehetséges dalszerző is. Nem csak saját dalait szerzi, de Demi Lovato, Celine Dione vagy Charli XCX egy-egy dalának is szerzőjeként van feltüntetve.

Az énekes amúgy új albumán olyan előadókkal készített kollaborációkat, mint a tavalyi Strand Fesztivált felrobbantó Anne-Marie vagy a BTS.

Az énekes koncertjére már csak nagyon limitált számban kaphatóak jegyek, melyek az Oeticket weboldalán egyszerűen vásárolhatóak meg.