Gigakollaborációk tömkelege: megérkezett az új The Chainsmokers lemez

A Grammy-díjas művész/producer duó The Chainsmokers megjelentette vadonatúj albumát “World War Joy” címmel a Disruptor Records / Columbia Records gondozásában. Az új album négy, eddig kiadatlan kollaborációt is tartalmaz: “Family” az elektronikus tánczene szupersztárjával, Kygo-val, “P.S. I Hope You’re Happy” a punk-pop nagyágyú blink-182-val, “See The Way” a Puerto-Ricói-kubai énekesnővel, Sabrina Claudio-val és a “The Reaper” az ausztrál indie-pop művésznő Amy Shark-kal.

Az albumon szintén megtalálhatóak a “Takeaway” (ILLENIUM-mal és Lennon Stella-val), és a “Call You Mine” (Bebe Rexha-val) című dalok, melyek egyaránt arany státusszal büszkélkedhetnek, valamint a Top 10-es, platina sláger “Who Do You Love” (5 Seconds of Summer-rel) is hallható a lemezen. Az album dalai összesen már több mint 1 milliárd streamelést értek el.

A The Chainsmokers az utóbbi néhány hónapot a “WORLD WAR JOY” elnevezésű Észak-amerikai aréna turnéval töltötte a 5 Seconds of Summer és Lennon Stella társaságában, melyet december 6-án, Vancouver-ben zártak. Alex-hez és Drew-hoz a turné Los Angeles-i állomásán egy dal erejéig csatlakozott a blink-182, és egy lenyügöző előadással mutatták be közös dalukat.