Jobb adni, mint kapni?! HALSEY születésnapján mutatta be vadonatúj dalát!

Tegnap (szept. 29.) ünnepelte 25. születésnapját az világszerte ismert énekesnő, HALSEY. Debütáló hanganyaga 2015-ben jelent meg, ezt előzte meg a 2014-es Room 93 című EP-je. Második nagylemeze 2017-ben jelent meg, ami olyan dalokat termelt, mint a „Now or Never”, „Strangers” vagy a „Bad at Love”. Karrierje során eddig olyan előadókkal készített közös dalt, mint G-Eazy „Him & I”, Justin Bieber „The Feeling”, The Chainsmokers „Closer”, Khalid & Benny Blanco „Eastside”, Thirty Seconds to Mars „Love Is Madness”, Cashmere Cat „Hopeless” vagy YUNGBLUD „11 Minutes”.

Idei első szóló dala „Nightmare„, amit leginkább egy promóciós kiadványnak tekinthetünk, nem az eddig megszokott ‘Halsey-hangzás’, de nagyon pozitív értékelést kapott, a dal üzenete pár szóban az autonómia (függetlenség), a szexuális szabadság és az önelfogadás. A közel 4 perces szerzeményhez készített kisfilmet Hannah Lux Davis rendezte, olyan ismert arcok tűnnek fel benne, mint Cara Delevingne, Debbie Harry, Ryan Destiny és Suki Waterhouse.

Soron következő, harmadik nagylemezének előfutára a „Graveyard„, ami hetekkel ezelőtt került bemutatásra. A dalba egy olyan szerelemről mesél, amikor valakitől annyira elveszítjük az eszünket, ítélőképességünket, hogy akár a sírba is követnénk őt. A lírai dalhoz videoklip nem készült, viszont egy úgynevezett Time-lapse videó felkerült hivatalos YouTube oldalára, amiben saját önarcképét festi meg, ami egyben a MANIC album hivatalos borítója.

Az albumról már több információ is napvilágot látott, 2020. január 17-én jelenik meg, 16 dalt fog tartalmazni és egy ‘dühös sötét zenére’ számíthatunk. „Készítettem az albumot és megtetszett, hogy igen, egy dühös albumot fogok készíteni. Nem voltam őrült. Ez izgalmas.” – árulta el a fiatal énekesnő. Ha szeretnétek többet olvasni az új albummal kapcsolatban, akkor itt érdemes: Billboard, NME.

Legújabb dalát éppen születésnapán mutatta be, ami a „clementine” címet viseli. A majdnem 4 perces dalhoz kisfilm is társult, amiben nem csak az énekesnő tűnik fel egy akvárium közepében táncolva, hanem testvére is, Sevian Frangipane.