Megpróbálták megölni, de még mindig itt van

5 évvel ez előtt jelent meg a rapper debütáló albuma, a The New Classic

Néhány törésen túl van már az ausztrál rapper, Iggy Azalea, de nem adta fel: megérkezett második albuma, röpke öt évvel debütáló korongja után.

Ha minden a tervek szerint ment volna, ez már Azalea harmadik lemeze lenne, de kiadója elég keményen szabotálta a rappert és karrierjét. Erről pedig már mi is írtunk egy kicsit kimerítőbb összefoglalást is a múltban. De ahogy Iggy is felfogja: a múlt az a múlt – ezért sem próbálja újraalkotni elmondása szerint agresszív és odaszólogatós Digital Distortion c. lemezét, hanem meg akarja mutatni, hogy Ő igenis itt van még, hiába próbálták meg eltaposni, elnyomni Ő köszöni szépen jól van és élete legjobb munkáját fogja kiadni In My Defense néven.

Már a kislemezek is megérnek egy misét – pláne a hozzájuk készült kisfilmek. A Sally Walker és a Started után most az aktuális kislemez a Fuck It Up Kash Doll közreműködésével, mely hasonlóan high-budget videót kapott. Az album amúgy telis-tele van jobbnál jobb dalokkal, a Freak of the Week és a Hoemita mindenképp kötelező, csakúgy, mint a fentebb említett kislemezes dalok is.