Taylor meg fogja csókolni Katy-t új videójában?!

A fanok már nem bírnak magukkal

Még a végén tényleg megbékél egymással Taylor Swift és Katy Perry. A két énekesnő nem elég, hogy együtt lettek lencsevégre kapva, de még együtt is stúdióztak Taylor-nál… egy kollaboráció is készül?

Perry és Swift is elég hasonló, kemény popzenét gyártanak új korszakjukban, így nem lenne meglepő a kollaboráció sem. A minap egy rajongó kérdezte meg Taylor Swift-től, hogy valóban igaz-e, hogy Ő és Katy hamburgernek és sültkrumplinak öltözve fognak táncolni a You Need to Calm Down hivatalos kisfilmjében, sőt még egy csók is eldurran közöttük… a fan enyhén kifejezte, hogy butaságnak tartaná, ha ez lenne a videó koncepciója.

Hello, uhm Taylor Swift, nem megkérdőjelezni akarlak, de tisztában vagy azzal, hogy kering a neten egy kiszivárgott koncepció a hamarosan érkező videóddal kapcsolatban? Mégpedig az, hogy te és Katy Perry hamburgernek és sültkrumplinak fogtok öltözni és csókot is váltotok.. ugye tudod, hogy ez butaság lenne? Nem viccnek szánom, de ha tényleg lenne egy ilyen jelenet, mindenképpen ki kéne vágni, mert borzasztó ötlet. Tényleg.

– írta Taylor-nak egy rajongó

Ezt persze Taylor sem hagyhatta szó nélkül és kommentálta is a kérdést/észrevételt.

Srácok, ez hétmérföldes badarság. Egy LGBTQ jogokat támogató embernek meg kell tudnia különböztetni a támogatást és a direkt heccelést, kvázi kifigurázást. Ha bárki ki szeretné ezt forgatni, annak mindenképp le kell nyugodnia (utalás Tay új dalára – szerk.). Pontosan semmiben sem kerül, hogy ne lépjünk rá saját estélyinkre (újabb utalás az új dalra – szerk.)

A hivatalos kisfilm holnap délután kerül majd bemutatásra.