Hamarosan új albummal jelentkezik ADAM LAMBERT!

’70-es éveket idéző videóval körített dal kaptunk.

Hosszú várakozás után úgy tűnik Adam Lambert tényleg visszatér a zenéléshez. Az énekes igaz nem olyan régen jelentett meg egy igazán intim dalt, a „Feel Something”-ot, melyről mi is ódákat zengtünk.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Most pedig már soron következő, negyedik albumáról  – melynek amúgy címét is elárulta -, a „Velvet”-ről kaptunk egy dalt, mégpedig a „New Eyes”-t, mely egyértelműen az album lead kislemeze. Érdekesség, hogy a „Feel Something” is felkerül majd a korongra, melynek megjelenési dátuma még kérdéses. A dal megjelenésével egyidejűleg a hivatalos kisfilmet is megkaptuk.

A videóban Adam visszarepít minket a ’70-es években, ahogy az énekes egy bisztróban lép fel éppen, miközben a kamera több történetet is láttat, s mindegyikben felfedezhető egy-egy bizonyos fénylő, zöld objektum, például egy párt kvázi „megmérgez” egy, zölden pulzáló parfüm és vad csókcsatába kezdenek. A videót amúgy Miley és AJ rendezte.

Szerettem volna, ha az első kislemez a korongról azt tükrözi, aki most vagyok, illetve azt is, hogy a hallgatóság egy kissé romantikus hangulatba kerüljön…. A „New Eyes” igazából egy ártatlanságot szimbolizáló dal szeretne lenni, aminek a célja, hogy szenvedélyt csempésszen a hétköznapi életbe.”

az énekes a következő nyilatkozta a dalról