Első alkalommal lép fel hazánkban a Three Days Grace!

Az 1997-ben, Kanadában megalakult banda első látogatását teszi hazánkban.

A srácok már 6 korongot tudhatnak maguk mögött – ilyen-olyan felállásban -, amiből az első három platinaminősítést is elért. 15 number one kislemezzel rendelkeznek a Billboard rock chartján, ami nem kis teljesítmény valljuk be. A srácok most, 2018-as korongjukkal látogatják meg hazánkat.

A koncertnek a Budapest Park ad otthont, illetve vendégelőadóval is készülnek a hazai közönségnek. Nem kisebb névvel, mint a Halestorm-al. Brutális zúzásnak nézünk elébe.

A Three Days Grace „Outsider” c. lemezét 2017-ben vették fel, s 2018 januárjában már hallhatta is a nagyközönség az első kislemezt a korongról. Előző albumjuk, a „Human” 2014-ben jelent meg. A srácok már valószínűleg készen állnak, hogy a kiadványon helyet kapó gyöngyszemek mellett igazi klasszikusait, ikonikus dalait is előadja a magyar közönségnek. Gyorsan emlékezzünk is meg az „I Hate Everything About You”-ról vagy a „Never Too Late”-ről, melyek szinte biztosan meghatározó szerepet játszottak életünk során.

A Halestorm is hasonlóan friss albummal érkezik, mint nyitány a koncertre. 2018-ban a „Vicious” c. korongjukkal. A 2013-ban Grammy díjat is bezsebelő zenekar biztosan nem hagyja ki ikonikus „Love Bites (So Do I)” c. dalukat sem. Hihetetlen, de két legendás rockbanda is tiszteletét teszi a Budapest Parkban egy éjszaka alatt – ezt az alkalmat pedig vétek lenne kihagyni, hiszen szinte garantált a teltház!

A jegyárusítás már elkezdődött, az alábbi linken nem csak sima álló, de VIP és terasz jegyeket is megkaparinthattok, ha elég gyorsak vagytok.

Emellett, pedig ne felejtsetek el becsekkolni a Facebook eseményre, hogy ismerőseitek is biztosan hírt kapjanak az eseményről.