RitaOraMileyCyrusHaileeBrendonSiaArianaKatyJustinShawnMeghan

Nem hiszel a fülednek: Justin, Ari, Miley, Shawn, Katy, Rita, PSY, Sia, Hailee, Sheeran, MTrain és még majdnem 30 előadó EGY DALBAN!

Az évtized kollaborációja?!

Lil Dicky neve talán a viral, „Freaky Friday” c. dala miatt lehet ismerős… ez is biztosan óriási visszhangot kap majd..

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Már felsorolni is fáj, hiszen több, mint 30 előadó hallható és látható Lil Dicky új dalában, az „Earth”-ben, mely a XY. A dalban megjelenő előadók a zeneipar legnagyobb nevei jelenleg, olyan emberek működtek közre a dalban, mint Ariana Grande, Justin Bieber, Katy Perry, Shawn Mendes, Rita Ora, Hailee Steinfeld, Miley Cyrus, Adam Levine, Halsey, Brandon Urie, Ed Sheeran vagy Meghan Trainor. Érdekesség, hogy a kisfilmben minden előadó egy-egy állatként jelenik meg, s a dal maga több, mint 5 perc hosszúságú. A teljes névsort a dal alatt találjátok!

Amúgy vicces, mert Justin például arról énekel milyen nagy is az ánusza, illetve Shawn pedig, hogy mennyire kanos…

A teljes névsor pedig nem más, mint…

Justin Bieber, Ariana Grande, Halsey, Zac Brown, Brendon Urie, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kevin Hart, Adam Levine, Shawn Mendes, Charlie Puth, Sia, Hailee Steinfeld, Lil Jon, Rita Ora, Miguel, Katy Perry, Lil Yachty, Ed Sheeran, Leonardo DiCaprio, Meghan Trainor, Joel Embiid, Tory Lanez, John Legend, Bad Bunny, PSY, Kris Wu, Backstreet Boys, Benny Blanco és Cashmere Cat.