Taylor Swift hamarabb érkezik vissza, mint ahogy azt gondolnánk!

Taylor Swift péntek éjfélkor lepte meg rajongóit egy visszaszámlálóval a weboldalán és Instagram profilján, ami minden bizonnyal visszatérésére utal.

A tízszeres Grammy-díjas énekesnő lecserélte Instagram és Twitter fiókjának profilképeit is a rózsaszínes, felhős égboltra, a biojaiban pedig a 4.26 dátumot tűzte ki.

Képernyőfotó a taylorswift.com-ról

Ha ez valóban azt jelenti, hogy Taylor hamarosan új zenét ad ki, akkor ez lesz az első ami nem a Big Machine Records gondozásában jelenik meg, ugyanis ősszel lejárt a szerződése a lemezkiadóval. Taylor karrierje kezdete óta a lemezkiadóhoz tartozott, de izgatottan árulta el, hogy a Republic Records-hoz szerződött. A Republic Records előadói között van Ariana Grande, Nicki Minaj, Drake és The Weeknd is.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az énekesnőt januárban kapták lencsevégre miközben távozik a stúdióból, a rajongók pedig abban reménykednek, hogy a soron következő új albumát készítette.

Taylor már októberben az American Music Awardson tartott beszéde során is elárulta, hogy izgatottan készülődik új albumán:

Mindig úgy tekintek az albumokra, mint életem egy-egy fejezetére. Nagyon boldoggá tesz, hogy szeretitek ezt az albumot (Reputation), de őszintének kell lennem veletek: még több izgalommal tölt el a következő fejezet.