Retró lázban ég a világ

A Cascada és a Vengaboys is hamarosan hazánkba érkezik.

Úgy tűnik tényleg újra aranykorát éli a retro, az 1990-es és 2000-es évek, illetve azok ikonikus alakjai. A „Total Dance Cabrio 2019”, egynapos minifesztivál lineupja pedig tökéletes bemutatja, kik uralták ekkor a slágerlistákat. Hiába érkezik sokadik alkalommal hazánkba a Cascada vagy a Vengaboys, mindig óriási bulit csapnak és megtáncoltatják a kifejezetten közönséget, hiszen zenéjük több korosztályt is megmozgat: sokaknak a fiatalságot, sokaknak a lázadó tinédzser éveket, sokaknak pedig a felelősségteljes felnőtt kor kezdetét idézik meg ezek az előadók. Természetesen nem csak a fentebb említett két előadó, hanem rajtuk kívül még sokan mások tiszteletüket fogják tenni a minifesztiválon.

Cascada

Az est egyik legnagyobb szenzációja kétségkívül a német banda, a Cascada lesz, akik olyan dalokkal uralták a slágerlistákat a 2000-es évek elején, mint az „Everytime We Touch”, a „How Do You Do” vagy az „Evacuate the Dancefloor”. Na meg persze ki ne emlékezne arra, amikor Ők képviselték 2013-ban Németországot az Eurovíziós Dalfesztiválon? Hiába szerepelt le egy kissé „Glorious” c. daluk, az biztosan elmondható, hogy az arénát felrobbantották. Lehet dobott volna a fellépésen, ha nem csak az utolsó másodpercekben sétált volna le Natalie az emelvényről – de ez mellékes.

Amúgy tudtátok, hogy 2018. július 20-án jelent meg legutolsó kislemezük „Back for Good” címmel? És hogy mi várható a Budapest Parkban? Az alábbi Spotify lejátszási listába összeraktuk, szerintünk mit fog előadni a méltán híres banda.

Vengaboys

A ’90-es évek egyik legnagyobb szenzációja, a Vengaboys is színpadra lép az est folyamán. A holland társulat neve hiába megtévesztő a „boys”-nak köszönhetően, férfiak és nők is tagjai a bandának. Sőt, az énekes maga nő, mellette van férfi és női vokalista is, illetve a producerek. Legismertebb dalaik közé tartoznak a „We Like to Party” és a „Boom, Boom, Boom, Boom!!„. Több, mint 25 millió eladott albummal büszkélkedhetnek, mely nem kis teljesítmény – pláne egy ennyire lokális előadónak. 21 évvel ez előtt, 1997-ben alakultak meg, majd 2002-ben feloszlottak. 2006 óta újra aktívak, az elmúlt időszakban pedig újra kőkeményen járják a világot, hiszen, mint tudjuk a retro újra az aranykorát éli. Óriási népszerűségnek örvendenek mindenhol, ahol színpadra lépnek – biztosan a hazai közönség is óriási örömmel fogja fogadni őket.

Ha pedig ez nem lenne elég, olyan előadók lépnek majd színpadra a két headliner előtt, mint Dr Alban, aki az „It’s My Life” miatt lehet ismerős, Marvin & Andrea Prezioso vagy a 5IVE. Nemzetközi nevek mellett természetesen hazai előadókból sem lesz hiány: fellép majd többek között a Kozmix és a Shygys is!

JEGYEK ITT KAPHATÓAK