Már megjelenése napján rekordokat döntöget Billie Eilish debütáló albuma

Nagyon várjuk az első heti eladások számait.

Billie Eilish debütáló albuma már a megjelenése előtt is döntögette a rekordokat és poptörténelmet is írt.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A „WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO” c. albumát egy héttel a megjelenés előtt,

ami több ezerrel több, mint az előző rekorder. Nos, arról nincs információnk, hogy a megjelenés napjáig ez a szám mennyi volt sajnos. Viszont azt tudjuk, hogy ahogy haladt a péntek át az országokon, szinte minden ország iTunes listáján az első helyre ugrott. Alig jelent meg Ausztráliában pár órája tegnap és perceken belül előkelő helyre ugrott az énekesnő debütáló albuma.

Ez viszont nem is annyira meglepő, hiszen Billie Eilish debütáló albuma egy mestermű. Az album koherens, jól összeszedett, és hallatszik a belefektetett idő. Az albumon alapból helyet kapó slágerek, például a „you should see me in the crown” vagy a „when the party’s over” mellett olyan slágergyanús dalok kaptak helyet, mint mondjuk a „bad guy” vagy az „all the good girls go to hell„. Eilish különösen kiemelte, hogy fontos lenne, ha egyben hallgatná meg az ember a korongot – én így is tettem, és nem bántam meg… sőt. Mindenkinek ajánlom, hogy szánja rá azt a negyven három percet az életéből. Megéri.

Amúgy láttátok, hogy menő, sötétben világítós bakeliteket dob piacra az énekesnő?

Külön ki kell emelnem a „goodbye” c. dalt, melyben minden, az albumon megtalálható dalból kiemel egy sort az énekesnő, összefoglalva az album személyes történetét. Ha ez nem lenne elég, visszafele haladunk a dalokkal, így amikor elérkezünk az utolsó sorhoz a korongon, újra az albumnyitó, „bad guy„-hoz lyukadunk ki – létrehozva egy körforgást. Hasonlót láthattunk Taylor Swift „reputation” c. albumánál is, ahol a „New Year’s Eve„, azaz az év utolsó napja, a „...Ready for It?” c. dalba csapott át. Igazi mesterművek.

Ha nem Spotify-t használsz, íme a többi elérhetősége a kiadványnak