Nyerj 1 millió forintot Iggy Azalea-val!

Több, mint 1 millió forintot ajánlott fel a rapper a #SallyWalkerChallange nyertesének Twitteren!

Iggy Azalea mindig is imádott rajongóival interakcióba lépni – most egy új szintre emelte ezt, ugyanis elindítja a #SallyWalkerChallange-et hamarosan, melynek a fődíja átszámolva körülbelül 1 millió forint.

De mi is az a #SallyWalkerChallange? A napokban érkezett meg Iggy Azalea hosszú évek óta első independent kiadványa, a „Sally Walker„, mely amúgy brutálisan magas költségvetésű videót kapott. Az, hogy a rapper inkább önellátó lett, mintsem egy nagy kiadónál szerződött le, az nem meglepő – Azalea karrierjét az elmúlt években sorra szabotálták. Nem volt olyan megjelenése, amibe a kiadók igazgatói ne nyúltak volna bele…

Most ez viszont megtörni látszik, ugyanis a rappernek már teljes uralma van saját kiadványai felett, akkor és azt dob piacra, amit nem szégyell. Így jutottunk el második albumának, az „In My Defense”-nek első kislemezéig, mely ugye a most megjelent „Sally Walker”. Előzőleg még a „Digital Distortion”-t neveztük Iggy második albumának, de mint tudjuk ezt is szabotálta akkor kiadója. De fókuszáljunk a pozitív dolgokra.

Azalea azt is elmondta, hogy aki részt vesz a #SallyWalkerChallange-en, annak nagy nyeremények üthetik markát. Nem csak poszterek, pulcsik, matricák és különböző nyereménycsomagok, hanem

is a nyeremények listáján lesz fellelhető. Pontosabban 5 ezer dollár üti a nyertes markát. A feladat egyszerű, csak el kell készíteni az alábbi videók alapján a Te kis videódat, melybe belefoglalod a „Sally Walker”-ben látható koreográfia részletet. Iggy kiemelte, hogy nem az a fontos, hogy tökéletesen lemásolja az ember a koreográfiát, hanem kreatív és egyedi legyen. További részleteket Iggy Twitter fiókján találtok.