Csak egy igazi ribanc ismer ki egy másik – ezt mondja Lennon Stella

Csak egy igazi ribanc ismer ki egy ribancot.

Lennon Stella tényleg a semmiből lett híresség. Mindössze 12 éves volt, amikor bekerült a showbizniszbe kisebbik húgával, Maisy-vel a „Nashville” c. sorozatba.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

De most fókuszáljunk a nagyobbik Stella testvérre csak, Lennon-ra. A kanadai származású Lennon 1999. augsztus 13-án látta meg a napvilágot és elmondása alapján egy mindentől távol lévő farmon nőtt fel családjával. Innen került be testévérével Maisy-vel és édesanyjával a „Nasville” c. sorozatba. A sorozatba való jelentkezés apropója pedig édesanyjuk volt – ezért a sorozatért költöztek Nasville-be a való életben is. Lennon először nem is gondolkodott azon, hogy jelentkezzen, de kishúga mindenképp el akart menni egy meghallgatásra, mikor kiderült, hogy édesanyja zöld utat kapott. Ekkorra már a kis Maisy több videóklipben és reklámban szerepelt. Egy ügynök figyelt fel arra, hogy óriási potenciál van a testvérpárban együtt: így be is kerültek a sorozat állandó szereplőgárdájába.

Mivel mind két szülője zenével foglalkozott, így a kicsit Lennon is hamar elkezdett érdeklődni iránta. Soha vett sem énekórákat sem gitárórákat, mégis mind a kettő profi szinten megy neki. Erről alább pedig tanúbizonyságot is vehettek, egyszerűen elképesztő hangja van a lánynak. Lennon zenei karrierjébe is belefűződik húga, Maisy. Először mint egy banda, ketten készítettek zenét. A „Call Your Girlfriend” pedig hamar viral lett és több, mint 20 millióan nézték már meg.

Lennon miután vége lett a „Nasville” c. sorozatnak, eltűnt egy rövid időre és saját zenei karrierjére fókuszált. Debütáló dalainál már lehetett látni, hogy itt bizony forr a levegő. Az énekesnő a „Like Everybody Else” c. dalával nyerte el talán legjobban a közönség tetszését. Hiába nem érte még el az egy milliós megtekintést se, valószínűleg mindenkinek darabokra töri a szívét.

Majd teljes erővel debütáló EP-jére fókuszált. Olyan gyöngyszemek születtek, mint a „La Di Da”, melynek talán a világ legegyszerűbb koncepciójú videója van, vagy a „Bad”, melynek kisfilmjében elképesztően néz ki az énekesnő.

A kisfilmben testévre, Maisy is látható
Legnézettebb kisfilmje, a „Bad”
Csak egy igazi ribanc ismer ki egy ribancot

Avagy „it takes a bitch to know a bitch”. Lennon új dala pedig minden, amire az ember vágyik. Egy kicsit bolondos, überszexi és fülbemászó. A kisfilmről is hasonló pozitívumok mondhatóak el. Nagyon kreatívra sikeredett videót készítettek a dalhoz – nem csoda, hiszen Maddie Ziegler is feltűnik a videóban. Apropó, beszéljünk arról is, hogy amúgy mennyire szuperszexi az énekesnő?