Visszatért a HANNAH MONTANA sztárja, EMILY OSMENT!

Szinte mondhatni, hogy újjászületett az énekesnő.

Egy teljesen új, már-már intim oldalát mutatja meg az egykori tinisztár, Miley Cyrus jobbkeze a Hannah Montana című sorozatban, a Lily-t játszó Emily Osment, aki ma már csak bluebiird néven zenél.

Direkt használtam a zenél szót, hiszen már nem csak egy előre összerakott pop-banger alapra felénekel pár sort és viszont látásra, hanem Ő maga komponálja és hangszereli is új dalait, valamint minden kreatív folyamatban részt vesz a gyönyörű énekes- és színésznő.

Ki ne emlékezne a „Let’s Be Friends” c. dalára, amit körülbelül 9 évvel ez előtt jelentetett meg és minden Hannah Montana rajongó oda- és vissza volt tőle.

Nos, még csak hasonlóra se számítson az ember, hiszen a „Black Coffee Morning” sokkal több ennél. Egy személyes, intim történet, mely az énekesnő eddigi tapasztalatain alapszik. Egy talán kicsit hasonlít a Florence and the Machine stílusához, de nem koppintás szinten. Tökéletes háttérzaj lehet, ha odakint esik az eső esetleg utazik az ember. Nagyon ígéretes kezdésnek lehetünk fültanúi.