P!nk keményen beoltotta egyik „rajongóját”!

P!nk sohasem tűrte az igazságtalanságot, és mint tőle megszokhattuk, ha a kommenthuszárok a számítógép mögül trollkodni próbálnak vele, azt csúnyán megjárhatják.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az énekesnő pénteken posztolt egy képet az Instagram-profiljára, amin épp családjával közösen vacsoráznak. A képhez annyit fűzött, hogy bár a világkörüli turné nagyon húzós, mégis a heti két pihenőnapot megpróbálja családjával tölteni, kizárva ezzel a külvilágot.

Az ominózus kép:

Na és pont ez a posztolt kép ütötte ki a biztosítékot egy „rajongónál”, hogy miért kell egy családi ebédet az Instagramon közzétenni. Tényleg nem értjük ezt a kommentet, hány másik kép van, aminek ténylegesen semmi értelme. „A megnézem a képet és továbbgörgetem a dash-t azért sokunknál egész jól működik, nála pont nem.”
P!nk azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Válaszként először ennyit reagált a kommentre:

„Igen, szeretem reklámozni az egészséges ételeket. Szeretem emlékeztetni az embereket, hogy ne legyenek totális S##gfejek. Gondolkodj ezen az emlékeztetőn”.

Itt azonban nem ér véget a történet, ugyanis a kommentelő az alábbi választ küldte az énekesnőnek :

„Vasárnap Nashville-be megyek, hogy lássalak… Még mindig szeretem a zenédet.”

Gondolhatjuk, hogy itt már tényleg vége a sztorinak, azonban a vagány énekesnő egy rövid mondattal rendre utasította a trollkodót:

„Ez nem változtat a válaszomon. Csak azt mutatja, hogy össze vagy zavarodva.”

Az énekesnő épp Amerikában koncertezik a Beautiful Trauma 2.felvonásával, hamarosan érkezik Európába is. Új lemeze a „Hurts 2B Human” pedig áprilisban érkezik, amiről itt olvashattok. Az első kislemez pedig már meg is jelent: