Megérkezett SELENA GOMEZ és J BALVIN közös dala!

Újra hallhatjuk Selena különleges és lágy hangját!

Érdekes kis kollaboráció lett, Selena Gomez, J Balvin, Benny Blanco és Tiany közreműködése: míg előbbi kettő énekel, utóbbi kettő kizárólag produceri feladatokat látott el a kislemezben.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Valószínűleg Benny Blanco nevét nem nagyon kell bemutatni, olyan dalokat készített már, mint Kesha „Blow„-ja vagy „Die Young”-ja, Selena „Kill ‘Em With Kindness” c. szerzeménye vagy Rihanna „Diamonds„-je, míg Tainy főként híres raggaeton és latin dalokért (volt) felelős. Mindenesetre biztos, hogy a két úriembernek nem ismeretlen a pálya.

Na meg persze Selena-nak és J Balvin-nak sem, hiszen mind a kettőjük mögött már több évnyi, ha nem lassan már évtizednyi karrier áll, és biztosan mindenki tisztában van legalább egy, ha nem több kislemezükkel. Most, hogy együtt dolgoznak, Selena angolul Balvin pedig spanyolul szólal meg a most megjelent „I Can’t Get Enough„-ban, és hiába az ismert producerek, egy kicsit gyengécske lett. De vajon a „Taki Taki” szólt, vagy ez fog szólni nagyobbat? Szavazzatok alább, nektek melyik Selena kollaboráció tetszik jobban!