ALBUMPREMIER: Hallgasd meg teljes terjedelmében a RUDIMENTAL harmadik nagylemezét!

Két nagylemez már mögöttük van, idén pedig újabb kihívásokkal szembe nézve kidobták harmadik stúdióalbumukat, amiről már több dal is listavezető. A RUDIMENTAL angol drum and bass banda első nagylemeze 2013-ban jelent meg (Home), ezt követte 2015-ben a „We the Generation”, olyan előadók közreműködésével, mint MNEK, Anne-Marie, Ed Sheeran vagy Ella Eyre.

A srácok egyébként már 2011 óta tevékenykednek a szakmában, viszont a nagy áttörést csak a 2012-ben kiadott „Feel the Love” (feat. John Newman) című szerzemény hozta meg számukra, amivel több hétig szerepeltek különböző zenei listákon Európa-szerte. Időközben sorra jelentetek meg dalaik, klipekkel együtt, egyre több fesztiválra kaptak meghívást és olyan híres előadókkal sikerült közös együttműködés során dalt készíteniük, mint Rita Ora, Jess Glynne, Macklemore, Stefflon Don vagy hogy még említsünk egy elég nagy ágyút a zeneiparban, Tom Walkerrel is.

A videót azóta több mint 21 millióan nézték meg, és még egy Stripped Version is bemutatásra került a srácok hivatalos YouTube oldalán! > link <

Az új korong előfutára James Arthur „Sun Comes Up”-jával vette kezdetét, ezt követte a „These Days„, „Let Me Live” vagy a még ismertebb „Walk Alone” remekmű. Immáron a 6. kislemez kerül kiadásra az előbb említett anyagról, a választás pedig „Scared of Love„-ra esett, ami Ray BLK és Stefflon Don hangjával hódít.


A 16 dalt tartalmazó korong több platformon is elérhető már!