Őrült, de mégis cuki? Mi ez a badarság?

Lehet Ava Max-ot nem is kell annyira bemutatni…

Ava Max, vagy polgári nevén Amanda Ava Koci Wisconsin-ban született és albán bevándorlók gyermekeként nevelkedett. Szülei Tirana-ból illetve Saranda-ból vándoroltak ki, még mielőtt megszületett volna lányuk.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Zenei karrierje az énekesnőnek egyelőre nem túl tartalmas és nem tudhat maga mögött több albumot és EP-t, mint általában a MUSICDAILY: Up Next előadói. Ava Max kellemes pop hangzást tudhat magáénak és egy erős imázst: például nézzük a haját, aminek „Max Cut” lett a neve – ebből ered a logoja is az énekesnőnek. Max ügyesen játszik a mai dallamokkal és egy kissé talán nosztalgikus hangzást is adnak dalai a régi jó időkre, amikor a pop fénykorát élte. Fontos kiemelni a szövegét és a témáit a dalainak. Nem azok a bugyuta, „nagyon szerelmes” pop dalok, hanem inkább a feminista vonalat képviselve a (női) „self” kerül középpontba a „My Way„-nél illetve a „Not Your Barbie Girl„-nél is.

Ava Max igazából a semmiből tört fel, mint a talajvíz és a „Sweet But Psycho” c. dala több országban is #1 lett, például az Egyesült Királyságban, Svédországban vagy Ausztriában… emellett pedig az Egyesült Államokban is tör fel a dal folyamatosan a Billboard Hot 100-on. Az amerikai slágerlistán még magasabb pozícióra is ugorhat a már-már ikonikus dal pár televíziós promóval: James Corden-nél tartotta első televíziós fellépését az USA-ban Ava, pénteken pedig a Today Show-ban is tiszteletét teszi!

Sokan Lady Gaga-hoz hasonlítják, amit személy szerint nem tudok hova tenni, azon kívül, hogy mind a ketten szőkék és pop zenét játszanak, semmi hasonlóságot nem vélek közöttük felfedezni.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!