Megérkezett a „The Middle” utódja?

A svéd LÉON és a Grey közös dala lesz az új „The Middle”?

Egy kis röpke emlékezetfrissítés / bemutatás: LÉON 2017-ben járt hazánkban a Sziget Fesztiválon, és mi is előszeretettel számoltunk már be eddigi munkásságáról, például a G-Eazy-vel közös daláról is. Az énekesnőnek a debütáló albuma hamarosan érkezik, erről mutatott be kettő dalt az elmúlt pár hónapban. A „Baby Don’t Talk” illetve a „Falling” tökéletesen bemutatják, milyen irányba fog elindulni az énekesnő albuma.

A Grey nevezetű, amerikai duó pedig valójában egy DJ pár, akikre Zedd figyelt fel, és emelte őket fel az elitebe. Olyan dalokhoz adták már tehetségüket és stílusukat, mint a Zedd, Grey és Maren Morris által jegyzett „The Middle„, szintén Zedd, Grey illetve Hailee Steinfeld gigaslágere, a „Starving. Emellett pedig debütáló EP-jükön Avril Lavigne-el is készítettek egy közös dalt, valamint Camila Cabello-val is készítettek egy közös dalt.

Most ez a két előadó egyesítette az erejét, és egy közös dalt mutattak be, mely elég erősen slágergyanús. A „Want You Back”-ben minden megvan, ami egy giga-megaslágerhez szükséges: fülbemászó, friss és megtalálhatóak benne a két előadó stílusjegyei is.